OK

TAGDÆKKERE SØGES
SNAREST MULIGT!

TAGDÆKKERE SØGES SNAREST MULIGT!

Montering af tagpap

Vi har beskæftiget os med montering af tagpap i mange år og hjælper dig gerne med at finde den rette løsning til netop dit tag.

Vi kan både hjælpe dig med reparationer, tagrenovering og montering af tagpap i forbindelse med nybyggeri. Vi tilbyder tagrenovering og montering af såvel flade tage og tage med hældning, med ovenlys, skotrender, tagrender, inddækning m.v.

Kontakt os på 70 20 14 55 eller udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Tageftersyn efter aftale og tagrenovering

Lad en af vores specialister udføre et tageftersyn efter aftale af dit tag. Vi gør altid vores bedste for at give dig den bedste oplevelse, når du skal have lavet tagrenovering - fra det indledende forløb til det endelige resultat. Når vi har efterset dit tag, kan vi efter en nærmere gennemgang fortælle dig, om der er behov for en tagrenovering, og hvilke elementer der mere nøjagtigt har brug for en renovering. Sammen laver vi derefter en plan for udbedringen.

Tagpap med 50 års levetid

Vi benytter os af de miljøvenlige produker fra Phønix Tag Materialer. Materialerne har en dokumenteret levetid på minimum 50 år, ligesom der medfølger 15 års produktgaranti og tæthedsgaranti. Ønsker du at læse mere om Phønix tagpap, kan du klikke her.

Vi er desuden medlem af Byg Garanti. Det betyder, at vores kunder er økonomisk dækket op til 150.000 kr. inkl. moms i op til 10 år for skjulte fejl og op til 3 år for synlige fejl.

Ærlighed, ordentlighed og engagement

Vi bestræber os på at efterleve vores kerneværdier i såvel udførelse af arbejdet, som i anvendelse af produkter - fra tilbud til aflevering. Vi anvender gennemtestede kvalitetsprodukter til alle opgaver.

Vi er omkostningseffektive og har fokus på at holde priserne nede gennem grundig tilrettelæggelse af arbejdet. Vores arbejde er i høj kvalitet, og vi lægger stor vægt på at yde vores kunder fleksibilitet og god service. Ring til os på telefon 70 20 14 55 eller udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer