OK

TAGDÆKKERE SØGES
SNAREST MULIGT!

TAGDÆKKERE SØGES SNAREST MULIGT!

50 års levetid med Phønix tagpap

Vi anvender produkter fra Phønix Tag Materialer, der har fokus på miljøvenlige løsninger. Under parolen ’Grøn viden - dansk kvalitet’ bliver produkterne konstant udviklet til at være så bæredygtige som muligt. Med 110 års erfaring inden for produktion af tagpap, der passer til det danske klima, er der opbygget en værdifuld viden, som resulterer i produkter af utrolig høj kvalitet. Det giver en dokumenteret levetid for SBS-tagpap på minimum 50 år.

Den beregnede levetid forudsætter naturligvis, at monteringen er foretaget korrekt og professionelt. Hos Tagmembran ApS leverer vi altid kvalitetsarbejde efter branchens højeste standarder - kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Undersøgt af Statens Byggeforskningsinstitut

Det uvildige organ ETA Danmark har gennemgået en række feltundersøgelser, foretaget af Statens Byggeforskningsinstitut. Herigennem konkluderes det, at den tidligere prognose for tage med tagpap, der forudsagde en levetid på 30-35 år, ikke længere er retvisende. Den nye TGA (Teknisk Godkendelse til Anvendelse) estimerer, at når der benyttes en 2-lags løsning fra Phønix Tag Materialer forventes levetiden at være mindst 50 år.

Fokus på miljøet

Filosofien hos Phønix Tag Materialer stemmer godt overens med vores måde at drive virksomhed på - her hos Tagmembran ApS. Vi ønsker begge at fremme miljømæssig ansvarlighed, herunder at udbrede bæredygtige produkter, der belaster klimaet mindst muligt. Eksempelvis indgår der bitumen i tagpap fra Phønix, hvilket er et restprodukt fra olieproduktion. Derudover består den anvendte armering af 60-100 % genbrugte fibre. Men først og fremmest er den ekstraordinært lange levetid et meget slagkraftigt argument, eftersom man herigennem sparer ressourcer på produktionen af et nyt tag.

Kontakt Tagmembran ApS for en uforpligtende snak om de exceptionelle tagpapløsninger fra Phønix Tag Materialer.

Læs om DGNB-certificeret byggeri